Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masina de peletizat
11000 €
Brand
PM 22 - All in one
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
20 de ore de functionare
Calitate Germania

palet integrat, 4 picioare, se poate muta usor din 4 parti cu stivuitor sau transpalet suprafata: ca. 0,8 m x 0,8 m inaltime: ca. 1,4 m greutate : ca. 380 kg putere instalata 4 kW, 16 A at 3 x 400V, 50 Hz motoare separate, motoare si motoreductoare fabricate in Germania presa de peleti 2,2 kW inclusiv variator viteza tambur raspel 1,5 kW inclusiv variator viteza mixer in interior 0,25 kW inclusiv variator viteza inclusiv 2 puncte pentru adaugare lichid depozitarea si mixarea materialului se afla exact sub tocator si sita tocatorului control intern al alimentarii presei de peleti reglarea presei de peleti este durabila si flexibila schimbarea usoara a matritelor in functie de diametrul pelletului dorit ajustarea lungimii pelletului optiune mecanica sau electrica pentru interfata masinii, de ex. Pentru diferite materii prime sau pentru evacuarea pelletilor optiune marirea camereri de razuire capacitate de productie: ca. 30 kg/h - 70 kg/h (depinde de material)

Capacitatea de productie depinde in mod particular de calitatea materialului si tipul acestuia cum ar fi : structura, granulatia, umiditatea, componenta liantului natural din acesta, duritatea, precum si de adaugarea de liant natural.

Acest lucru este valabil si pentru uzura specifica a pieselor consumabile care sunt implicate in interactiunea directa cu materialul: ex matrita, rolele, cutitul pt tocare, paletele mixerului, sita, etc. Prin schimbarea matritei, rolelor, sitei, etc, in limitele posibilitatilor fizice ale utilajului, masina poate fi reglata pentru a prelucra diferite tipuri si calitati de material.

Avantajele dvs: pret de achizitie scazut, costuri de uzura scazute, consum minimal (doar 3kW, 380V racord electric) la exploatare maxima in functie de starea materialului, posibil pana la 50 kg peleti pe ora, aceasta inseamna ca masina se amortizeaza rapid, turatie scazuta, nivel de zgomot scazut si emisii praf reduse, deservire usoara, simplu de miscat, sigur in deservire, fara hidraulica sensibila cu ulei forme la alegere pentru peleti lungimea si rezistenta reglabila diametrul variabil prin schimbare simpla a matritei Utilizati resturi lemnoase paie, fan (amestec cu lemn) Miscanthus (amestecuri cu lemn) Substraturi resturi bio pentru productia de peleti alimentari si toate celelalte materiale pentru crestere, la alegerea dvs
Din Gura in Gura